Lysa Fondrobot | Lysa omdöme & recension 2024

 • + Sveriges billigaste fondrobot
 • + Sätt in pengar via Swish
 • + Konton med olika risknivåer
5/5

Lysa är bland de billigaste fondrobotarna på svenska marknaden samtidigt som man har extremt hög kundnöjdhet och en lättanvänd tjänst.

Lysa logo
Kostnad för att öppna konto
0 kr
Avgift för fondportfölj
0,30-0,41% per år
Skatt för ISK-kontot
0,375 % (år 2022)
Lägsta insättning
1 000 kr
Täcks av insättningsgaranti och investerarskydd
Ja
Typer av innehav
Räntefonder och aktiefonder
Inriktningsval
Investerar i fonder, Index och ETF:er, Etiska/hållbara fonder

Ranking

 • Avgift
 • Kundnöjdhet
 • Säkerhet

Ranking

 • + Sveriges billigaste fondrobot
 • + Sätt in pengar via Swish
 • + Konton med olika risknivåer
 • - Svåråtkomlig information om vilka fonder Lysa investerar i
 • - Måste vara bosatt i EU med svenskt personnummer
 • - Ingen personlig anpassning
 • - Saknar app

I en värld av komplicerade finansiella lösningar och snåriga kontrakt har Lysa framgångsrikt utvecklat en plattform som kombinerar användarvänlighet med effektivitet. Oavsett om du sparar för pensionen, ett barns framtid, en semester eller något annat ändamål, erbjuder Lysa en anpassningsbar lösning. I denna översikt kommer vi utforska alla aspekter av Lysa fondrobot och hur den skräddarsys efter dina sparbehov.

Intressant nog har Lysa även introducerat ett sparkonto med attraktiv ränta och hög flexibilitet. Vi kommer självklart att granska detta i detalj och lyfta fram dess fördelar och nackdelar. Så fortsätt att läs för att få en fullständig översikt och komma igång på bästa sätt!

Lysa är en fondrobot

Lysas Fondrobot – smidigt sparande för småsparare

Lysa har blivit en populär fondrobot av goda skäl. Denna tjänst förenklar sparande och kapitalinvesteringar genom att erbjuda en automatiserad och användarvänlig lösning.

Lysa utnyttjar sofistikerade algoritmer och ekonomiska modeller för att utforma en investeringsstrategi som är optimerad för dina specifika behov och risktolerans.

Lysa framhåller några av de fördelar som utmärker deras sparplattform:

 • Enkelhet står i centrum.
 • Låga kostnader och bred riskspridning.
 • Kapitalet investeras automatiskt -> inget krångel.
 • Lysa är opartisk, de får sina avgifter enbart från kunderna och agerar i kundernas intresse.
 • Du har möjlighet att månadsspara och skapa flera Lysa-konton med olika portföljfördelning.
 • Du får personlig service med tillgång till Lysas kundsupport.
 • Trygghet på samma nivå som hos traditionella banker

Vad är Lysa?

Introduktion – vad är och hur fungerar Lysa?

Lysa, grundades år 2015. De har färefter kunnat etablerat sig som en ledande aktör inom den snabbt växande sektorn för automatiserat sparande. Med en stark tro på ärlighet och teknologisk innovation har Lysa som mål att erbjuda sina kunder en ljusare och mer transparent ekonomisk framtid. I denna text kommer vi att utforska Lysa och dess funktion som en fondrobot.

Grundtanken bakom Lysa är att göra sparande tillgängligt för alla, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap om finansvärlden. Genom att erbjuda enkelhet och låga kostnader har de som mål att förändra hur människor tänker på sina investeringar. Dessutom ligger starkt fokus på etik och transparens i allt de gör.

Företaget har snabbt etablerat sig som en av de mest betydande och snabbast växande plattformarna för automatiserat sparande i Europa. Med över 120 000 kunder och 25 miljarder kronor i förvaltat kapital (per oktober 2023) har de en imponerande närvaro på marknaden. Deras strategi fokuserar på att placera kundernas medel i räntefonder och aktieindexfonder med bred riskdiversifiering och låga avgifter. Denna strategi bygger på pålitlig forskning och ekonomisk teori snarare än spekulativa inslag. Företaget använder avancerad teknik för att övervaka, justera och kontinuerligt optimera kundernas portföljer. Detta gör sparandet inte bara effektivt, utan också så smidigt som möjligt för sina kunder.

Lysa befinner sig just nu mitt i en expansiv internationaliseringsfas. De har ett starkt stöd från både sina kunder och investerare, inklusive SEB Venture Capital. Den senaste finansieringsrundan, som resulterade i en insprutning på 350 miljoner kronor, ger ny fart åt Lysas tillväxt. Denna satsning är en del av företagets ambition att omvandla hur människor ser på och hanterar sina investeringar. Ledningsgruppen består av erfarna individer med visionen att göra sparande tillgängligt, begripligt och lönsamt för alla, allt med en stark etisk inriktning och en tydlig strävan efter öppenhet och transparens.

För de som är kunder hos Lysa, är det enkelt att komma igång. Att öppna ett konto hos Lysa och sätta in pengar är en smidig process. Företaget erbjuder låga avgifter och ger dig möjlighet att börja spara i fonder på olika marknader. Men som med alla investeringar, finns det såväl fördelar som nackdelar med Lysa, som vi senare kommer att granska dem noggrant i denna text.

För att ge dig en mer omfattande bild av Lysa, kommer vi att utforska både fördelar och nackdelar med deras tjänst. Vi kommer också att granska hur Lysa hanterar de ekonomiska medlen, och vilken avkastning du kan förvänta dig över tid. Så, om du är en blivande investerare eller redan en kund hos Lysa, fortsätt att läsa för att få en klarare förståelse av hur denna fondrobot fungerar och hur den kan påverka din ekonomiska situation.

Fördelar med lysa

Lysa omdöme

För dig som överväger att bli en kund hos Lysa, Sveriges välkända fondrobot, kan det vara värt att utforska fördelar och nackdelar samt de centrala aspekterna som omger ditt sparande. Lysa är en populär plattform som har lockat många investerare. Men vad kan du egentligen förvänta dig när du sätter igång ditt sparande hos Lysa?

 • Enkel registrering med BankID, starta sparande från 10 000 kr
 • Låga avgifter
 • Bred portfölj ger riskspridning och lägre risknivå
 • Flexibilitet med möjlighet att investera i aktier och fonder
 • Användarvänlig plattform för enkel övervakning
 • Pålitlig med låg kostnad och hög transparens

Det är först och främst enkelt att komma igång med Lysa. Med hjälp av ditt BankID är registreringsprocessen smidig och effektiv. Du kan enkelt öppna ett konto hos Lysa och komma igång med att sätta in pengar. Lysa gör det möjligt för dig att börja spara med så lite som 10 000 kr, vilket gör det tillgängligt för en bred målgrupp.

En av de mest uppmärksammade fördelarna med Lysa är de låga avgifterna. Denna fondrobot erbjuder en låg avgiftsstruktur som kan variera beroende på storleken på ditt investerade kapital. Ju mer du investerar, desto lägre blir avgiften. Det ger dig möjligheten att både öka och minska ditt sparande i takt med din ekonomiska situation.

Förutom de förmånliga avgifterna har Lysa en bred portfölj av fonder som investerar i olika marknader. Det innebär att du får en bred riskspridning för ditt sparande, vilket kan minska din risknivå.

Lysa erbjuder även möjligheten att investera i både aktier och fonder. Detta ger dig flexibilitet i ditt sparande och möjligheten att anpassa din portfölj efter dina preferenser och mål.

Det är också värt att notera att Lysa har utvecklat en användarvänlig plattform som gör det väldigt enkelt att logga in och övervaka ditt sparande. För nya kunder erbjuder Lysa många lockande fördelar, och det är säkert att du får tillbaka hela ditt sparande. Men kom ihåg att det alltid finns en risk när du investerar, och det finns inga garantier för avkastning.

Det är därför viktigt att vara en medveten investerare och att ta hänsyn till både fördelar och nackdelar med Lysa innan du sätter in pengar och börjar spara i fonder. Lysa har visat sig vara en pålitlig fondrobot med låg kostnad och hög transparens, men som med alla investeringar krävs det att du gör din egna analys och väljer en strategi som passar din ekonomiska situation och mål.

Så, innan du sätter igång, kom ihåg att väga dina alternativ noga och ta välgrundade beslut när du investerar genom Lysa.

Fördelar och nackdelar med Lysa

Fördelar med Lysa

Automatisk riskspridning

Lysa excellerar genom att erbjuda en exceptionell nivå av automatisk riskspridning. Riskspridning är grundläggande inom investering, där målet är att diversifiera en portfölj för att minska riskerna. Med Lysa slipper investeraren själv hantera och justera sin portfölj. Istället tar tjänsten hand om detta, anpassar dina tillgångar, och ser till att de matchar din valda riskprofil. Resultatet? En välbalanserad portfölj och en minskad risk i skakiga marknadslägen. #173EDC

Kostnadseffektivitet

En av de mest uppenbara fördelarna med att använda Lysa är dess förmånliga avgifter. Med en total avgift på cirka 0,3 procent erbjuder Lysa en konkurrenskraftig prisstruktur. Detta är särskilt viktigt för långsiktiga investerare som letar efter sätt att optimera sin avkastning och minimera onödiga kostnader. De låga avgifterna öppnar dörren till effektivt sparande, vilket gör att investerare kan behålla mer av sin vinst.

Möjlighet till flertalet konton

Lysa ger dig flexibilitet genom att låta dig skapa flera olika konton. Detta är särskilt användbart om du har olika ekonomiska mål eller risktoleranser. Genom att skapa flera konton med olika risknivåer och tidsramar kan du anpassa ditt sparande för att uppfylla dina specifika mål. Oavsett om du sparar för pensionen, en kommande resa eller något annat kan Lysa hjälpa dig att uppnå dina ekonomiska mål.

Brett utbud av värdepapper

Lysa erbjuder en bred portfölj av fonder som täcker olika marknader och tillgångsslag. Denna omfattande exponering minskar risken att vara överexponerad mot en enskild tillgång eller geografisk region. Den globala portföljen ger investeraren möjlighet att dra nytta av olika investeringsmöjligheter runt om i världen. Genom att investera i olika tillgångsklasser kan du skapa en mer stabil och hållbar portfölj.

Automatiserad återinvestering

För att ytterligare maximera din avkastning, erbjuder Lysa automatisk återinvestering av eventuell utdelning och vinst. Istället för att dessa pengar bara samlas på kontot, sätts de att arbete direkt, vilket hjälper din portfölj att växa ännu snabbare.

Anpassningsbar riskprofil

Lysa låter användare anpassa sin riskprofil, vilket är viktigt för att passa olika investerares behov. Oavsett om du är en försiktig sparare eller en mer aggressiv investerare, kan du finjustera din portfölj för att överensstämma med din personliga risktolerans.

Lättanvänd plattform

En av Lysas mest framträdande fördelar är dess användarvänliga plattform. Både nybörjare och erfarna investerare kan dra nytta av den intuitiva designen och enkelheten i att följa sina investeringar. Denna enkelhet bidrar till att ta bort de barriärer som annars kan skrämma iväg potentiella investerare.

Övervakning och rapportering

Lysa ger användare regelbundna uppdateringar om portföljens utveckling. Denna transparenta och löpande rapportering är en utmärkt fördel, då den hjälper investerare att hålla sig informerade och känna sig trygga i sina investeringsbeslut.

Månadssparande

Lysa erbjuder en smidig månadssparande-funktion som gör det möjligt att upprätthålla en regelbunden investeringstakt. Detta passar utmärkt för de som vill bygga sitt sparande över tid och har fördelen av att reducera timing-risken och främja långsiktig tillväxt.

Skatteeffektivitet

Lysa har även fokus på skatteeffektivitet. Genom att investera i så kallade KF-fonder (kapitalförsäkring) kan användare dra nytta av förmånliga skatteregler och minimera sin skattebörda, vilket är en ytterligare ekonomisk fördel.

Personlig support

För de användare som behöver extra vägledning eller har specifika frågor, erbjuder Lysa en kompetent och tillgänglig kundsupport. Detta ger användarna extra trygghet och hjälp i att navigera i investeringsvärlden.

Slutsats

Fördelarna med att använda Lysa som din investeringspartner är påtagliga. Den automatiska riskspridningen, de låga avgifterna, möjligheten att skapa flera konton och det breda utbudet av värdepapper gör Lysa till ett attraktivt alternativ för investerare. Lysa erbjuder en enkel och effektiv lösning för att bygga en sund och diversifierad portfölj som kan hjälpa dig att uppnå dina ekonomiska mål.

För de som söker ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att investera, är Lysa en oemotståndlig plattform. Dessutom kan du undvika de vanliga misstagen som investerare ofta gör när de agerar på känslor och marknadssvängningar. Istället får du en automatiserad partner som arbetar i enlighet med din plan och tar hänsyn till din riskprofil.

Sammanfattningsvis, med Lysa som val kan du se fram emot en smidigare, kostnadseffektivare och mer diversifierad investeringsupplevelse, vilket gör det till en av de mest attraktiva investeringsplattformarna för dagens sparare.

Nackdelar med Lysa?

Nu när vi har tittat på de många fördelarna med att använda Lysa som din investeringspartner, låt oss ägna en stund åt att utforska de potentiella nackdelarna med denna tjänst. Precis som med alla investeringsverktyg finns det aspekter som kan vara mindre fördelaktiga beroende på dina specifika behov och preferenser. Här är några av de främsta nackdelarna med Lysa:

Avsaknad av garanti för avkastning

Som med alla investeringar finns det alltid en risk involverad och ingen kan garantera positiv avkastning. Med Lysa, precis som med andra investeringsverktyg, finns ingen garanti för att ditt kapital kommer att växa. En del av ditt sparande kan vara utsatt för marknadsfluktuationer och det finns ingen möjlighet till nollriskinvestering. För de som söker absolut garanti och är omedelbart rädda för kapitalförluster kan detta vara en av nackdelarna med Lysa.

Avsaknad av möjlighet till direkt handel med aktier

Om du är intresserad av att handla aktier direkt snarare än genom fondinvesteringar, är inte Lysa den rätta plattformen för dig. Lysa är främst inriktad på fondinvesteringar och erbjuder inte möjligheten att handla enskilda aktier. Om du har en särskild önskan att vara direkt involverad i aktiehandel, kan du behöva överväga andra plattformar som Avanza, Nordnet eller Levler.

Avsaknad av app

Lysa erbjuder för närvarande ingen mobilapp, och deras tjänst är endast tillgänglig via en webbplats. Även om webbplatsen är mobilanpassad och kan användas på smartphones, finns det ingen dedikerad app för användare. Detta kan vara en nackdel för de som föredrar att ha en mobilapp för att följa sina investeringar och hantera sina konton med större bekvämlighet.

Ofta med en andel ränta

Genom att svara på frågor om risk och sparande kan Lysa skapa ett investeringsförslag med olika andelar av aktier och räntor. För de som historiskt har sett att aktier ger bättre avkastning på lång sikt, kan en hög andel räntor vara en nackdel. Det är möjligt att en missuppfattning om en av frågorna kan leda till att även långsiktigt sparande inkluderar en stor andel räntor.

Riskjustering kan göras själv

Även om Lysa erbjuder en relativt låg avgift för sina tjänster, kan investerare uppnå liknande riskjustering på egen hand. Detta kan göras genom att investera i ett urval av breda internationella indexfonder och själv omfördela innehavet vid behov. För de som är villiga att göra sitt egna arbete och övervaka sina investeringar noggrant kan detta vara en nackdel eftersom de kan undvika att betala för en automatiserad tjänst.

Kan bli kostsamt i jämförelse

Även om Lysa är en kostnadseffektiv tjänst, kan vissa investerare finna att det är billigare att hantera sina investeringar på egen hand. Lysa och liknande fondrobotar håller sig ofta indexnära, vilket innebär att de inte aktivt förvaltar ditt kapital.

Om du är villig att göra det hårda arbetet själv och spendera tid på att undersöka och välja fonder, kan du potentiellt minimera dina kostnader ännu mer. Det är viktigt att överväga om kostnaden för att använda en fondrobot är försvarbar i förhållande till den potentiella avkastningen.

Begränsad av fondrobotens utbud av fonder

När du använder en fondrobot som Lysa, blir du begränsad av det utbud av fonder som företaget har valt ut. Om fondrobotens urval är begränsat kan det innebära att du inte har tillgång till de specifika fonder du kanske vill investera i. Om det är viktigt för dig att ha ett brett och varierat urval av fonder, kan denna begränsning vara en av nackdelarna med att använda en fondrobot.

Inga garantier

Oavsett hur användarvänlig eller automatiserad en investeringsrobot som Lysa kan vara, finns det aldrig några garantier när det gäller investeringar. Du riskerar alltid att förlora de pengar du investerar. Det är viktigt att komma ihåg att investeringar alltid innebär en grad av risk, och varken Lysa eller någon annan investeringsrobot kan erbjuda absolut säkerhet för dina investeringar. Detta är en av de grundläggande aspekterna av investeringar som alla investerare bör vara medvetna om.

Slutsats

Ingen garanti för avkastning – investeringar innebär alltid risk. Lysa är främst inriktad på fondinvesteringar, så om du vill handla med enskilda aktier är det inte rätt plattform. Dessutom saknar de en mobilapp, vilket kan vara obekvämt för vissa användare. Om du föredrar högre aktieandelar på lång sikt, kan Lysas inriktning på räntor vara en nackdel. Riskjustering kan göras på egen hand, och för de som är villiga att göra det är en automatiserad tjänst onödig. Slutligen, även om Lysa är prisvärd, kan det vara billigare att hantera dina investeringar själv. Valet att använda Lysa bör baseras på dina specifika investeringsmål och risktolerans.

Det är viktigt att noga väga de potentiella nackdelarna mot fördelarna och dina personliga mål innan du fattar beslut om att använda en fondrobot som Lysa. För vissa investerare kan nackdelarna vara mindre betydande jämfört med de automatiserade tjänsternas fördelar. Samtidigt kan de som har specifika önskemål eller föredrar mer kontroll över sina investeringar överväga andra alternativ. Valet att använda en fondrobot eller inte beror på din unika ekonomiska situation och investeringsstrategi.

Pengar investeras hos lysa

Avgifter och avkastning med Lysa

Lysa erbjuder en fördelaktig avgiftsstruktur som gör sparande tillgängligt och prisvärt. Här är en översikt över de olika avgifterna:

Lysas avgift:
Lysa tar ut en årlig avgift som maximeras till 0,24 %, vilket placerar dem bland de mest kostnadseffektiva fondrobotarna i Sverige. Denna avgift sjunker ju mer kapital du investerar, och det är möjligt att uppnå en så låg avgift som 0,150 %.

Fondavgifter:
Lysa väljer noggrant fonder med låga förvaltningsavgifter för att minimera kostnaderna för investerarna.

Transaktionsavgifter:
Vissa fonder kan ha transaktionsavgifter vid handel, men dessa hanteras med omsorg.

För att ge dig en konkret bild av kostnaderna, låt oss titta på ett exempel: Om du investerar 40 000 kr med en portfölj som består av 100 % aktier, 0 % räntor och en hållbar inriktning, blir den totala årliga avgiften 0,367 %.

Detta betyder att Lysas prisstruktur är transparent och konkurrenskraftig, vilket är viktigt för att säkerställa att dina investeringar inte blir uppätna av höga avgifter över tiden. Lysa är dedikerade till att erbjuda kostnadseffektiva spar- och investeringslösningar som gynnar deras kunder.

Börja spara hos Lysa

Första steget – börja din resa hos Lysa Fondrobot

När du övervägt för och nackdelar, och bildat dig ett välgrundat omdöme om Lysa. Låt oss nu utforska hur du kommer igång med ditt sparande hos Lysa, den prisvärda fondroboten. Följande är din steg-för-steg guide för att komma igång:

1. Öppna ett konto hos Lysa

Ditt första steg mot att spara med Lysa är att öppna ett konto. Den digitala processen är enkel och smidig, och det enda du behöver är ditt BankID. För nya kunder som använder Börskollens unika länk finns möjligheten att automatiskt få upp till 20 procent rabatt på Lysas avgift i tre månader.

2. Sätt in pengar

När ditt konto är öppnat, är det dags att sätta in pengar. Det finns flera alternativ att välja mellan, inklusive Swish och banköverföring. Genom att sätta in en större summa kan du dra nytta av en lägre avgift. Många finner att månadssparande är ett effektivt sätt att regelbundet investera.

3. Välj din risknivå och sparhorisont

En av fördelarna med Lysa är möjligheten att anpassa ditt sparande efter olika risknivåer och sparhorisonter. Detta ger dig flexibilitet att skräddarsy ditt sparande utifrån dina specifika behov och mål.

4. Automatisera ditt sparande

Lysa gör det enkelt att automatisera ditt sparande. Du kan konfigurera ditt konto så att en fast summa dras från ditt bankkonto varje månad och investeras i din valda portfölj. Månadssparande med automatik är ofta rekommenderat.

5. Följ upp ditt sparande

För att hålla koll på hur väl ditt sparande går, logga in på ditt konto hos Lysa. Där kan du enkelt följa din portföljs utveckling och se om du är i linje med dina spar- och investeringsmål.

6. Anpassa din strategi vid behov

Eftersom livssituationer ändras, kan det bli nödvändigt att justera din sparstrategi. Hos Lysa kan du enkelt både öka och minska ditt månatliga sparande samt ändra din risknivå om så önskas.

Slutsteg

För att komma igång, kräver Lysa att du svarar på frågor om din ekonomi, ditt synsätt på sparande och inriktningen för ditt sparande. Detta hjälper Lysa att skapa ett investeringsförslag som passar dig bäst.

När du är nöjd med din fördelning mellan räntor och aktier, fortsätter du med att ange din bank som betalning kommer att ske från, syftet med dina investeringar och sedan öppnar du ett konto genom att signera med Mobilt BankID. Därefter öppnas ett ISK-konto där alla dina investeringar kommer att genomföras.

Det är också möjligt att ändra din sparstrategi i efterhand, och du kommer regelbundet ombedjas att uppdatera dina uppgifter och ditt synsätt på sparande för att hålla dina investeringar i linje med dina mål.

Slutligen, om du har flera olika spar eller investeringsmål, kan du skapa flera olika konton under samma inloggning hos Lysa. Dessa konton kan ha olika målfördelningar och inriktningar, vilket gör det lätt att organisera ditt sparande enligt dina individuella behov och mål.

Säkerheten för den som är kund hos Lysa

Lysa Fondrobot – är säkerheten bra?

Är Lysa en trygg plattform? Ja, Lysa är en mycket säker och användarvänlig tjänst, känd som Nordens största fondrobot i termer av kapital under förvaltning.

Statlig insättningsgaranti Det icke-investerade kapitalet skyddas av statlig insättningsgaranti och hålls i förvaring hos Danske Bank. I händelse av att banken skulle gå i konkurs, kommer Riksgälden att automatiskt återbetala det insatta kapitalet samt eventuell ränta.

Separering av tillgångar Fondandelar som förvärvas genom Lysa är strikt åtskilda från Lysas egna tillgångar. Detta innebär att du fortfarande äger dina fondandelar oavsett Lysas finansiella status, inklusive eventuell konkurs eller oförmåga att fortsätta tjänsten.

Investeringsskydd Fondandelar köpta via Lysa är skyddade enligt svenska investerarregler. Detta skydd träder i kraft om det finansiella institutet går i konkurs och inte kan återbetala kundernas tillgångar, trots att det är lagligt skyldiga att inte blanda sina egna tillgångar med kundernas.

Nöjd-Kund-Garanti Inom de första 100 dagarna från öppnandet av ett konto har användare möjlighet att ansöka om en Nöjd-Kund-Garanti. Denna garanti innebär att Lysa kommer att återbetala förvaltningsavgifter som har betalats under de senaste 90 dagarna för de som inte är nöjda med tjänsten och önskar att avsluta sitt konto.

Inloggning med BankID Precis som med andra finansiella tjänster i Sverige krävs inloggning med BankID för användning av Lysa.

Hur kan man ta ut pengar från Lysa?

Processen för att ta ut pengar från Lysa är relativt okomplicerad, men det kan ta några dagar innan du får dina pengar. Först måste du sälja dina fondandelar, vilket kan ta 1-2 bankdagar. Därefter kan du överföra pengarna till ditt bankkonto från Lysa.

Så här gör du ett uttag från Lysa:

 1. Klicka på ”Uttag”.
 2. Välj det Lysa-konto från vilket du vill ta ut pengar.
 3. Välj det bankkonto där du vill ha ut pengarna.
 4. Om du inte har angett något uttagskonto måste du lägga till ett nytt bankkonto.
 5. Ange det belopp du vill ta ut från ditt Lysa-konto.
 6. Om ditt Lysa-konto har mindre än 1 000 kr, måste du tömma hela fondkontot.
 7. Tryck på ”Bekräfta” och vänta på att pengarna överförs från ditt Lysa-konto.
 8. Inom 3 bankdagar bör du ha fått dina pengar från ditt Lysa-konto.

Spara hos Lysa Fondrobot

Vanliga frågor om Lysa Fondrobot

Är det tryggt att investera hos Lysa?
Vad är kostnaden för att använda Lysa?
Kan jag anpassa mitt sparande hos Lysa?
Vilka fonder investerar Lysa i?
Kan jag ta ut min investering när som helst?
Hur lång tid tar det att ta ut pengar från Lysa?
Måste jag månadsspara hos Lysa?